ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Pel Vendrell Primàries presenta la llista completa per a les municipals

L'agrupació de les platges presentarà la llista en un acte aquest dissabte
Els integrants de la llista Pel Vendrell - Primàries Catalunya. | Cedida

 

A mesura que s'apropa la campanya per a les eleccions municipals del Vendrell del mes de maig, les diferents candidatures van confirmant els integrants de les seves llistes. Així ho ha fet aquest dimarts 2 d'abril la candidatura Pel Vendrell - Primàries Catalunya, la llista impulsada per l'ANC, mentre que l'Agrupació Veïnal de les Platges presentarà la seva llista completa aquest dissabte 6 d'abril en un  acte a l'Hotel Terma Europa de Coma-ruga.

 

Llista de Primàries

La candidatura impulsada per l'ANC ha donat a conèixer la llista completa i també el nom amb el qual es presenten a les municipals, que és Pel Vendrell - Primàries Catalunya. La llista, encapçalada per Josep Maria Llasat després de les votacions obertes del passat febrer, té a Jordi Pell, Josep Mañé, Anna Solé i Lourdes García en els primers cinc llocs. El seu candidat ha destacat que és una llista «transversal amb gent vinguda d'altres partits de l'àmbit sobiranista».

 

El partit, que té com a lema de campanya 'Tu ho decideixes tot', ha format diverses comissions que s'estan reunint amb col·lectius de la ciutat, per recollir les demandes de cara a configurar el programa electoral. Així, s'han fet comissions de salut, d'esports, de serveis socials, d'ensenyament, o de cultura i festes, entre d'altres. La candidatura ha avançat que descarta totalment «els partits del 155» per a possibles pactes després de les eleccions —incloent el PSC—, però deixa la porta oberta a entendre's amb els altres partits independentistes o amb Podem.

 

Presentació de la llista de les platges

Per la seva banda, l'Agrupació Veïnal de les Poblacions de Coma-ruga, Sant Salvador, el Francàs, Sant Vicenç de Calders i les urbanitzacions (AVP) presentarà la seva candidatura completa en un acte que es farà aquest dissabte 6 d'abril a partir de les 18.00 hores a l'Hotel Terma Europa de Coma-ruga. La llista estarà encapçalada per Seve Galván, tal com ja es va avançar fa uns dies. A l'acte també es donarà a conèixer un decàleg de les propostes que consideren estratègiques del seu programa electoral.

 

Llista del partit Pel Vendrell - Primàries Catalunya:

1. Josep Maria Llasat

2. Jordi Pell

3. Josep Mañé

4. Anna Solé

5. Lourdes García

6. Oscar Pitarch

7. Josep Pérez

8. Josep Bové

9. Sílvia Dalet

10. Anna Pardo

11. Tomàs Trillas

12. Pedro Muñoz

13. Jesús Velasco

14. Montserrat Ribas

15. Maria Rovirosa

16. Francesc Trillas

17. Montse Tubau

18. Josep Maria Guitart

19. Teresa Codina

20 Josep Maria Rovirosa

21. Maria Carme Cardó