En perill de caiguda una gran bastida a Calafell pel fort vent

S'ha tallat la circulació al Passeig Marítim de Segur
La bastida en perill de caiguda a Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

El temporal de llevant i les fortes pluges que han d'arribar aquest dimarts 22 d'octubre a la tarda al litoral català ja s'estan deixant notar al Baix Penedès. A Calafell, els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal treballen des de primera hora d'aquesta tarda per evitar la caiguda d'una gran bastida d'obra que hi ha al número 265 del Passeig Marítim de Segur de Calafell, entre els carrers de Manzanares i de Miño.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Es tracta d'una bastida que rodeja un edifici de cinc plantes, que s'ha començat a desmuntar per la part de dalt de tot. La policia ha tallat la circulació en aquest tram del Passeig Marítim de Segur, mentre els Bombers de la Generalitat miren d'assegurar l'obra amb una gran grua. La ventada que està afectant ja el litoral tarragoní ha provocat la caiguda d'alguns arbres, raó per la qual es demana precaució en la circulació dels vehicles per la calçada.

 

Sacs de terra al carrer per prevenir les inundacions

Des d'ahir a la tarda, l'Ajuntament de Calafell ha actuat per prevenir les fortes pluges que s'anuncien per aquest dimarts i demà dimecres. Per això es van posar grans sacs de terra a la zona del carrer del Pescador, que acostuma a quedar negada quan hi ha grans pluges. Des del consistori han apuntat que el temporal de llevant pot deixar pluges de fins a 200 litres per metre quadrat a la zona. Per això s'ha tallat la circulació en algunes zones més delicades i propenses a les inundacions, i s'ha reiterat que es facin cas de les indicacions de Protecció Civil. 

"A punt les obres per reconvertir les cases dels mestres en habitatges socials a la Bisbal" "‼COMPARTIU: Busquen una parella desapareguda al Baix Penedès des de diumenge"