Bona acceptació dels nous personatges femenins de la cavalcada de Reis del Vendrell

Es mantindran a la cavalcada del pròxim 2021

 

Les tres Sàvies de les Joguines, a la cavalcada de Reis del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

Els personatges femenins que aquest 2020 s'han incorporat a la cavalcada de Reis del Vendrell han vingut per quedar-se. Tant des de l'Associació Reis d'Orient com des de l'Ajuntament han destacat que les tres Sàvies de les Joguines —la Malika, la Galena i la Bashira— i les dues Conselleres Reials —la Màgia i la Il·lusió— han tingut molt bona acollida, amb el qual es podran tornar a veure a la cavalcada del pròxim 2021. 

 

Aquest ha estat el primer any que s'ha comptat amb la visita d'aquests cinc personatges femenins, que van acompanyar els reis d'Orient i els patges a la cavalcada, i van col·laborar en el repartiment de les joguines per les cases dels infants. L'aposta ha estat «tot un èxit» segons els organitzadors. El president de l'Associació Reis d'Orient del Vendrell, Felip Urgell, ha remarcat que les noves incorporacions «han tingut molt bona acceptació» entre els vendrellencs.

 

També des de l'Ajuntament del Vendrell, el regidor de Festes i Igualtat, Cristian Soriano, ha assegurat que s'ha aconseguit impulsar «una cavalcada més igualitària», la qual cosa és «un orgull enorme pel nostre municipi». Els nous personatges van ser presentats ja abans de les festes de Nadal als alumnes de les escoles del Vendrell, a través del conte 'Un regal de reis a mida'. Igualment, la cavalcada ha comptat amb la presència d'un rei Baltasar «de veritat» per primera vegada.

 

Prop de 700 infants, a la ludoteca del Jokirama

Durant les festes de Nadal també s'ha celebrat el Jokirama on Tour al Vendrell, amb diverses activitats i una ludoteca ubicada al Centre Cívic l'Estació. Aquesta ludoteca, que enguany funcionava amb limitacions de temps i de la quantitat de nens, ha acollit prop de 700 infants. Els diferents tallers que s'han fet han comptat amb la participació d'uns 180 nens i nenes, mentre que els espectacles programats han pogut acollir fins a 650 persones.