Personatges de 'Star Wars' custodien els pessebres del Vendrell

La iniciativa s'ha fet en favor del projecte Fem Pinya

Tots els ciutadans del Vendrell que el passat dissabte 15 de desembre van passar pel carrer Major o les vies més pròximes es van endur una agradable sorpresa, en veure diversos personatges de la sala cinematogràfica 'Star Wars' (La Guerra de les Galàxies). Eren membres de l'associació Star Wars Catalunya que van venir per fer un acte solidari, convidats pel Grup Pessebrista del Vendrell.

D'aquesta manera, soldats de les tropes imperials, soldats de l'exèrcit rebel i altres personatges van visitar els pessebres que aquests dies s'exposen a La Fusteria, i alguns dels que estan repartits pel centre de la ciutat. Tots aquells que van voler es van poder fer fotos amb ells. La iniciativa solidària, amb la qual cadascú podia col·laborar fent un donatiu, ha permès recaptar 174,50 euros, que es destinaran a la campanya Fem Pinya en favor de les beques menjador pels infants vulnerables.

 

Activitats solidàries i actes benèfics per tot Catalunya

Els integrants de l'associació Star Wars Catalunya compaginen les seves vides personals amb aquesta afició, i miren de portar diversió a tota mena d’activitats socioculturals, educatives o solidàries. D'aquesta manera, visiten hospitals infantils, i també recapten fons o joguines per a altres actes benèfics. L'exposició de pessebres de la sala La Fusteria es va inaugurar el passat 5 de desembre i es podrà veure fins al dia 6 de gener.

Aquest era un dels actes de Nadal que previstos al Vendrell, que es va dur a terme el mateix cap de setmana que es va fer el Mercat de Nadal al Tancat. El recuperat Mercat de Nadal tindrà una segona part aquest pròxim cap de setmana, els dies 22 i 23 de desembre, en aquest cas a la Rambla. El dissabte 22 coincidirà amb la quarta Trobada de Tions a la plaça Nova, de les cinc a les vuit de la tarda. Hi haurà música en viu de Les 3 Claus Musicals, El Petit Estel, Pitança i els Grallers de l'EMMPAC. 


Comentaris