Som Poble reverteix part de les retribucions dels regidors a divuit entitats del Vendrell

Com a part de la iniciativa 'Diners al carrer- Activem el retorn social'
Som Poble presentant la iniciativa 'Diners al carrer'. | BP Diari

 

El grup municipal de Som Poble a l'Ajuntament del Vendrell ha donat a conèixer els projectes que s'han beneficiat de la seva iniciativa 'Diners al carrer – Activem el retorn social', amb la qual el partit vol revertir en la societat vendrellenca part de les retribucions que els seus dos regidors han obtingut aquest mandat per assistència a plens i òrgans delegats. En total són 15.000 euros els que el partit repartirà entre divuit projectes que s'han presentat.

 

Tot i que quan van presentar la iniciativa van indicar que repartirien els 15.000 euros a raó de 1.000 euros per projecte, finalment han decidit incloure les 18 propostes que han rebut, per evitar que tres de les entitats quedessin fora en la votació popular. Així, finalment es donaran 900 euros per cadascun dels quinze projectes, i 1.500 euros en conjunt per a tres projectes més «amb objectius molt similars en l’àmbit de la protecció dels animals de companyia», segons han apuntat des del partit.

 

Entitats beneficiàries

Les entitats beneficiades són Avancem Junts, Afibromed, Aspercamp, Vidagats Coma-ruga, Teatrespai, Geven, Animals Friends el Vendrell, Associació Trèvol, Associació Baix Penedès amb el Sàhara, Plataforma d'Afectats per la Hipoteca PAH-Blok 47 del Vendrell, Associació de Rescat i Defensa Animal, Associació per a la Preservació de la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders, AMPA Teresina Martorell, Les Garrofes del Vendrell, Associació Taller de Artesanía y Cultura del Baix Penedès, Món Tocat, Associació de Veïns de la urbanització Torre Blanca, i l'Associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Vendrell.

 

Es poden consultar els projectes que han presentat totes les entitats en aquest enllaç. Ara, Som Poble farà un acte públic de lliurament dels ajuts el dia 1 d'abril, a les 19.30 hores, al Centre Cívic l'Estació. Les entitats beneficiàries podran explicar la seva tasca i el projecte pel qual han sol·licitat la col·laboració econòmica. Des de Som Poble han volgut expressar la seva satisfacció «per l’acollida que ha tingut la iniciativa i per poder aportar el nostre granet de sorra a la gran tasca que es realitza en pro del bé comú des del ric i divers teixit associatiu del Vendrell i el Baix Penedès».

 

També et pot interessar:

Som Poble organitza unes Jornades d'Unitat Popular al Vendrell.