Ciutadans al Passeig Marítim de Cunit.

La policia de Cunit sanciona «reincidents» que no volen portar la mascareta

El cos policial comença una campanya de control a l'interior d'establiments comercials

La Policia Municipal de Cunit ha sancionat durant aquest estiu una quinzena de persones per no portar mascareta a la via pública, una mesura que és obligatòria des del passat 9 de juliol. Des de l'Ajuntament de Cunit han puntualitzat que les sancions s'han posat a aquelles persones que «han estat reincidents». Des del consistori s'està fent una campanya informativa sobre l'ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic, així com de la importància del rentat de mans de forma freqüent.

Control a dins dels comerços

La policia de Cunit també ha anunciat que s'ha iniciat una campanya de seguiment i control de l'ús de les mascaretes a l'interior dels establiments comercials. De la mateixa manera, el cos policial està visitant establiments de restauració per controlar que l'ocupació de les terrasses i la distància de seguretat entre taules sigui la correcta.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Lorenzo, ha reiterat que el virus «no ha marxat» i que «totes les mesures de prevenció i d'higiene són necessàries per a evitar la seva propagació». Cunit va tenir un lleuger increment de casos durant les primeres setmanes de juliol, que van fer que a finals d'aquest mes presentés un risc de brot mitjà. La situació ha canviat els últims dies, amb un descens de casos que ha rebaixat el risc de brot fins a un nivell de 'molt baix'. 


Comentaris