Diversos agents de la policia local de Cunit.

La policia de Cunit deixa el paper i posarà multes via Bluetooth

Des del consistori apunten que el nou sistema serà «més ràpid i eficaç»

La Policia Municipal de Cunit es modernitza i aquesta mateixa setmana ja ha començat a utilitzar un nou sistema per posar les multes per infraccions de trànsit a través de les noves tecnologies. Segons han explicat des de l'Ajuntament de Cunit, els agents de la policia usaran aparells de telefonia mòbil que estaran enllaçats, via Bluetooth, amb impressores digitals i amb una aplicació.

Això permetrà, segons el consistori, que la tramitació de l'expedient sancionador sigui «més ràpida i més eficaç», alhora que el cos de policia abandona el procediment habitual del talonari de paper. El nou sistema de la policia local de Cunit ja ha començat a ser usat aquesta mateixa segona setmana de novembre.

 

Nova imatge als uniformes de policia

També relacionat amb la policia local de Cunit, els agents del cos van estrenar la setmana passada una nova uniformitat policial, per adaptar-se a la resolució Int/1431/2017 de la Generalitat de Catalunya, del 15 de juny, amb la qual es dona publicitat a les característiques dels nous uniformes de les policies locals de Catalunya.

Aquesta resolució té com a principal objectiu «consensuar un model d'uniformitat bàsica per a totes les policies locals de Catalunya, per donar així una resposta efectiva a les peticions de molts municipis» i avançar «en la concreció de les directrius bàsiques per a l'homogeneïtzació de la uniformitat de les policies locals», segons han apuntat des de l'Ajuntament de Cunit.

Joves en pràctiques

Per altra banda, l'Ajuntament cunitenc és un dels que recentment ha incorporat joves com a treballadors en pràctiques, a través del programa de la Garantia Juvenil. En concret, han estat quatre els joves que s'han sumat a l'Ajuntament per fer tasques a les regidories d'Urbanisme, Turisme i Patrimoni, Assessoria energètica, i Dinamització de Centres Cívics. Aquest és un programa que està cofinançat pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu.


Comentaris
Rafel
Y ningu diu que actuan(algu guarda) com els de garrilson ya est be hi ha algun merda al nostre poble
Sergi
Y la fibra óptica pa cuando!!!!!