GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un conductor es fuga després de xocar contra un cotxe a Coma-ruga

La Policia Local del Vendrell ha pogut localitzar l'autor
Un conductor es fuga després de xocar contra un cotxe a Coma-ruga | PL El Vendrell

 

Un conductor ha xocat contra un cotxe estacionat al Vendrell i, a continuació, ha fugit del lloc dels fets. Segons ha informat la Policia Local del Vendrell, han tingut coneixement dels fets el matí d'aquest diumenge, 1 de setembre. El cotxe afectat estava aparcat a l'avinguda Palfuriana, a l'altura del carrer Fluvià, al barri marítim de Coma-ruga.

 

Un altre vehicle que circulava per la via ha xocat contra el cotxe aparcat, provocant-li diversos desperfectes. Després, el conductor que ha provocat l'accident ha marxat del lloc dels fets. El cotxe ha col·lidit contra la part posterior esquerra del cotxe aparcat, un Volkswagen Golf i, a causa del xoc, ha fet desplaçar el turisme fins a sobre de la vorera i ha impactat contra un banc de pedra, provocant encara més desperfectes. 

 

Pel que fa al cotxe que s'ha fugat, un Seat, la Policia Local del Vendrell l'ha pogut localitzar. El turisme ha xocat amb la part frontal dreta i també ha quedat malmès, tal com es pot observar a les imatges que la policia vendrellenca ha difós. 

 

Imatge del cotxe que ha xocat i després s'ha fugat | PL El Vendrell

 

 

Detingut un home al Vendrell per tràfic de drogues

La Policia Local del Vendrell va detenir el vespre d'aquest dissabte, 31 d'agost, un home acusat d'un delicte contra la salut pública. Els agents van arrestar-lo i li van requisar tot el que duia a sobre. El detingut portava un total de 100 grams de droga, més de 3.500 euros en efectiu i dos telèfons mòbils

 

Imatge dels diners i la droga requisats al detingut | PL El Vendrell