La Policia Local del Vendrell deté dos individus en dotze hores

Les dues persones han estat detingudes per diferents requeriments judicials previs
La Policia Local del Vendrell va realitzar dues detencions en mig dia. | ACN

 

Aquest passat dimecres, dia 3 de juliol, la Policia Local del Vendrell va realitzar dues detencions en tan sols dotze hores de diferència. Les detencions es van produir passades les tres de la matinada i al voltant de les tres del migdia, per diferents motius relacionats amb requeriments judicials previs, tot i que el primer detingut havia estat relacionat la mateixa nit amb una agressió en un bar del nucli marítim de Coma-ruga.

 

Una baralla de bar acaba amb un detingut que tenia una ordre de recerca

Al voltant d'un quart de quatre de la matinada del dimecres 3 de juliol, la Policia Local va rebre un avís des del Bar Kalima, situat al carrer Josep Pla del barri marítim de Coma-ruga, al terme del Vendrell, d'una presumpta agressió violenta entre dues persones. No obstant això, en arribar les patrulles al lloc dels fets, les persones involucrades en la baralla i que havien creat aldarulls al bar, ja no hi eren presents.

 

Agents de la policia local del Vendrell. | Policia Local del Vendrell

 

Les dues persones, que segons diversos testimonis del bar havien estat increpant a la gent, van ser localitzats al Passeig Marítim de la mateixa Coma-ruga al cap d'una estona. Un dels dos presumptes agressors va ser identificat i posteriorment detingut, ja que li constava una ordre de recerca i detenció dictada pel Jutjat del Vendrell de Primera Instància i Instrucció.

 

El segon detingut estava acusat d'un presumpte abús sexual

Després de la detenció de la matinada, quan encara no eren les tres del migdia, es va produir la segona de forma rocambolesca a les mateixes dependències de la Policia Local. El propietari d'un vehicle Mercedes, retirat temps abans de la plaça Pessebre per una infracció de trànsit, es va presentar a la comissaria per recollir el seu cotxe. Pocs minuts més tard, però, la Policia va descobrir que a l'individu li constava una requisitòria de recerca, detenció i presentació davant el jutge per un presumpte cas d'abús sexual.

 

Passades les quatre de la tarda, el detingut, J.R.T., va ser traslladat a la prefectura dels Mossos d'Esquadra, que prèviament no se'n podien fer càrrec. Allà, el detingut, titular del vehicle, va tenir la possibilitat d'autoritzar a una altra persona, E.B.B., la recollida del cotxe. Després d'això va passar definitivament a ser responsabilitat dels Mossos, que el traslladaran a l'òrgan que el reclama per jutjar-lo, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Rubí.