La policia del Vendrell felicitarà l'aniversari dels infants que estan confinats

El cos de policia enviarà felicitacions a tots aquells que ho sol·licitin
La policia del Vendrell felicitarà l'aniversari dels infants durant el confinament. | Policia Municipal del Vendrell
 

La Policia Municipal del Vendrell ha explicat a les xarxes socials que felicitarà l'aniversari de tots aquells nens i nenes de la ciutat que han de complir anys mentre es troben en ple confinament. Per compensar en part que els menuts no puguin sortir de casa el dia del seu aniversari, la policia ha volgut tenir un detall amb els petits, en forma de vídeo de felicitació que s'enviarà a tots aquells que ho demanin.

Des del cos policial expliquen que la primera idea era fer aquesta felicitació traslladant-se al domicili dels infants però, preveient que no podrien fer front a totes les peticions, finalment han optat per enviar les felicitacions a través de missatge. Així, tots aquells que ho demanin, rebran un vídeo— sigui per WhatsApp, sigui per missatge privat a les xarxes socials— amb la felicitació del cos de policia.

Contacte per fer la petició

Les peticions s'han de fer al correu electrònic inscripcio_policialocal@elvendrell.net. S'ha de fer constar a l'assumpte la paraula 'felicitació', i al cos del text cal especificar la data de l'aniversari, el nom de l'infant, l'edat que farà, l'adreça completa, l'idioma (català o castellà), el telèfon mòbil de contacte (per rebre el WhatsApp) o el nom del perfil a les xarxes socials (si es vol rebre per aquest canal).

"💻 L'Ajuntament de Calafell farà els plens de forma virtual" "🚗 El Vendrell posa vehicles a disposició de sanitaris per fer atenció domiciliària"