ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El Portal del Pardo acull una exposició de Julio García Iglesias

El mateix dia s'anunciaran els premiats del Concurs de pintura del 2018
Una pintura de Julio García Iglesias. | Ajuntament del Vendrell

 

La Sala del Portal del Pardo del Vendrell acull aquest divendres 24 d'agost, a les 20.00 hores, la inauguració d'una exposició de pintura de Julio García Iglesias. García Iglesias, d’Abrera, va ser el guanyador del segon premi del Concurs de pintura del Vendrell l’any 2016. Format a l’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja i a l’Escola de Mestres Pintors de Barcelona, treballa fent façanes de cinema a l’empresa Esquema (MCP) i a l’estudi d’Enric Mataix, amb el qual va fer algunes col·laboracions de disseny gràfic.

 

Es dedica professionalment a la pintura, centrant el seu treball en el paisatge urbà i la figura humana. La seva trajectòria artística compta amb exposicions individuals i col·lectives, i amb nombrosos premis en concursos de pintura. L’obra de Julio García Iglesias es troba en diferents fons d’art, com el de la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, diputacions, museus i col·leccions particulars.

 

Obres seleccionades pel concurs de pintura

El mateix dia que s'inaugura l'exposició de García Iglesias, també s’inaugurarà al Portal del Pardo l’exposició de les obres seleccionades del Concurs de pintura del Vendrell 2018, i el jurat comunicarà els tres premiats. Les exposicions es podran visitar fins al 22 de setembre del 2018, de dilluns a divendres de 18.00 a 20.30 hores, i dissabtes d’11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.30 hores.

 

Jornada de portes obertes de les Aules Artístiques

D'altra banda, la regidoria de Cultura del Vendrell ha anunciat que organitza una jornada de portes obertes de les Aules Artístiques, que tindrà lloc el dissabte 1 de setembre, de 10.00 a 14.00 hores. L’Aula de Ceràmica es troba a l’avinguda de les Escoles, número 19, i la mestra és Inga Freitas. L’Aula Fenosiana d’Escultura està a l’edifici de l’Antic Hospital de la carretera de Santa Oliva, número 27, i el mestre és Philippe Lavaill. A part de poder visitar els espais, també es rebrà informació sobre les activitats que es faran al llarg del curs 2018-2019. A partir del dilluns 3 de setembre es faran les matrícules a la regidoria de Cultura i les classes s’iniciaran el dilluns 17 de setembre.