El PP del Vendrell vol que es destinin més diners i personal a l'àrea d'Esports

Jero Merino demana un «equilibri» en el manteniment de les instal·lacions esportives

El grup municipal del Partit Popular (PP) del Vendrell ha fet una roda de premsa per demanar al govern local que doni «un impuls més gran a l'esport vendrellenc». El portaveu del partit, Jero Merino, creu que una ciutat «amb un teixit esportiu tan important com el Vendrell» necessita incrementar «la dotació econòmica pels esportistes federats», així com tenir «més personal» a l'àrea d'Esports, que ara mateix creu que està desbordada. «Els que hi treballen no arriben a tot», afirma Merino.

Igualment, el PP del Vendrell veu necessari «un equilibri entre les diferents instal·lacions esportives del municipi i el seu manteniment». Com a exemples, ha posat el «mal estat en què es troba la gespa artificial del camp de futbol de la UE Tancat», que creu que s'ha de renovar, o les deficiències de les pistes d'atletisme del Patronat d'Esports. També apunta que el camp de futbol que està rodejat per les pistes podria tenir una inversió per posar-lo en condicions.

El Vendrell, Ciutat Europea de l'Esport

Tot plegat, segons Jero Merino, respon a la voluntat de voler impulsar el Vendrell com a Ciutat Europea de l'Esport que, segons el portaveu del PP, «és un reconeixement que indica que s'estan fent polítiques positives en el camp de l'esport». Els populars pensen que, després d'haver obtingut la capitalitat cultural catalana pel 2020, una proposta que va ser presentada per ells, aquest hauria de ser el següent objectiu de l'Ajuntament del Vendrell.

Per acabar la seva intervenció, Merino ha demanat que el govern local tingui llest el pressupost pel 2019 abans d'acabar aquest any. El portaveu del PP creu que seria una manera que l'alcalde, Martí Carnicer, marxés per la porta gran, després que hagi anunciat que deixarà la política després d'aquest mandat. Respecte als comicis del 2019, el PP del Vendrell segueix treballant en la confecció de la llista, sobre la qual encara no hi ha res oficial. Tot i això, el més probable és que Jero Merino i Miguel Ángel Cilleruelo segueixin ocupant els primers llocs.


Comentaris