Les JERC presenten la seva secció local de Calafell

Paula Martínez serà la portaveu de les Joventuts al municipi

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) estrenen secció local a Calafell, al Baix Penedès. Aquest divendres 7 de febrer es farà l'acte de presentació a la seu d'ERC de Calafell, al carrer de Montserrat número dos, a les 20.00 hores. La secció local de les JERC de Calafell tindrà com a portaveu a Paula Martínez, que intervindrà en l'acte de presentació d'aquest divendres. 

 

A més del portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Calafell, Carles Martin, l'acte comptarà també amb la presència del portaveu nacional del Jovent Republicà, Pau Morales, i de la portaveu de la regional Penedès-Anoia de les JERC, Laia Sueiro. Durant l'acte, explicaran tot allò que està impulsant el jovent d'ERC tant en l'àmbit comarcal, com en el global del país. Carles Martin serà l'encarregat de tancar la presentació de les JERC a Calafell.  

 

Curs de monitor de lleure al Vendrell

També relacionat amb el jovent al Baix Penedès, tot i que en aquest cas fora de l'àmbit polític, el Centre Cívic l'Estació del Vendrell acollirà del 28 de març al 25 d'abril un curs de monitor de lleure. Aquest es farà els dies 28 i 29 de març i 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 18, 19 i 25 d'abril, sempre de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 15.00 a les 19.00 hores, menys el 25 d'abril que només es farà de matins.

 

El curs va adreçat a aquelles persones interessades a realitzar les tasques i les funcions que s'atribueixen al monitoratge d'infants i joves. Per això, servirà per preparar els alumnes per intervenir en el lleure infantil i juvenil, alhora que se'ls capacita per a l'organització i l'avaluació d'activitats educatives adreçades a grups formats per persones entre els tres i els 20 anys. El preu del curs és de 235 euros, que baixa fins als 225 euros per als socis d'Esplais Catalans. Serà impartit per l'escola lliure El Sol i les inscripcions es poden fer a través del seu web.

Més notícies de la categoria Baix Penedès