Àrea d'autocaravanes a Reus.

Proposen fer un aparcament d'autocaravanes al centre del Vendrell

Junts pel Vendrell presentarà una moció al ple d'aquest mes d'octubre

Junts pel Vendrell presentarà al ple ordinari del pròxim dilluns 26 d'octubre una moció en la qual es proposa la construcció d'un aparcament d'autocaravanes al centre de la ciutat, per donar resposta «a la demanda creixent d'aquest sector». El partit recorda que altres ciutats ja estan apostant per habilitar espais com aquest, amb la voluntat d'atraure «nous públics i desestacionalitzar el turisme, enfortint les oportunitats pel comerç local, la restauració i els serveis associats a les caravanes».

De fet, vuit municipis del Baix Penedès ja estan impulsant un projecte per habilitar diverses àrees per a autocaravanes a la comarca, en la línia del que s'ha fet a l'Alt Penedès. El turisme 'camper' és una modalitat en expansió els últims anys i diversos municipis de la demarcació de Tarragona han mostrat la seva voluntat de potenciar aquest sector.

Pla d'usos pel centre

Per altra banda, Junts també presentarà una altra moció al ple en la qual proposa redactar un pla d'usos pel centre de la ciutat, una eina urbanística que ha de servir per ajudar a la dinamització comercial del centre. El grup municipal apunta que les dues mocions tenen l'objectiu d'enfortir el posicionament de la ciutat pel que fa al turisme i el sector del comerç, «dues branques clarament afectades per la crisi sanitària de la Covid-19».