Aspecte de la desembocadura de la riera de la Bisbal aquest dijous 18 de juny al matí.

La primera rierada forta posa a prova la nova canalització de Sant Salvador

Tot i les queixes, l'Ajuntament remarca que no ha calgut tallar el trànsit tot i la forta pluja

La forta pluja que ha caigut aquest matí de dijous 18 de juny ha suposat que la riera de la Bisbal baixés força plena d'aigua a la seva desembocadura a Sant Salvador. La nova canalització que s'ha fet aquest mes de maig per sota la carretera no ha pogut absorbir tota l'aigua, que s'ha desbordat per sobre, provocant les queixes de diversos veïns a les xarxes socials.

L'Ajuntament destaca que no s'ha hagut de tallar el trànsit

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les queixes veïnals apunten al fet que la inversió realitzada no ha impedit que, a la primera baixada forta d'aigua, la canalització no hagi estat suficient. Però des de l'Ajuntament del Vendrell es fa una lectura diferent. El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha remarcat que l'obra es va fer per absorbir el pas de l'aigua que baixa de la depuradora de Santa Oliva, i no per solucionar de forma definitiva el problema de les torrentades

Herrera destaca que «tot i que han caigut 26 litres/m² en molt poc temps, la quantitat d'aigua que ha passat per sobre no ha estat molta», amb el qual «no ha calgut tallar el trànsit entre el Vendrell i Calafell». En canvi, sí que s'ha tallat el trànsit a la sortida de la riera al Vendrell. Pel que fa als vianants, el regidor recorda que ja disposen del nou pont que es va inaugurar fa més d'un any.