Quim Nin buscarà el seu sisè mandat seguit a Albinyana amb Convivència

L'actual alcalde fa una proposta «allunyada dels extrems»
La llista de Convivència que encapçala Quim Nin a Albinyana. | Cedida

 

Quim Nin buscarà a Albinyana el seu sisè mandat seguit com a alcalde. El batlle està al capdavant del consistori des del 1999, i es presenta de nou encapçalant la candidatura de Convivència, que defineix com «un projecte polític nou al municipi, que supera la dinàmica clàssica de partits». D'aquesta manera, Nin prescindeix de la marca Junts per a les municipals, tal com també ha fet Sandra Suárez a Calafell o Jaume Casañas a Cunit.

 

Allunyar-se de la «radicalitat»

L'objectiu és, segons apunten des de la candidatura, oferir «un projecte integrador, de suma i de visions compartides», seguint la «ruta de confiança» marcada fa quatre anys i allunyats «de la radicalitat». «Des dels extrems mai es construeix una bona convivència», ha apuntat l'alcalde albinyanenc. La seva llista manté alguns dels actuals regidors del PDeCAT i suma cares noves al projecte. Així, segueixen els actuals tinents d'alcalde Paco Cohard i Marifé Merchán, així com la regidora d'Educació, Rosa Ribas.

Als primers llocs també hi ha els joves Christian Maya i Vanesa Conejo, i el cap local del PDeCAT, Josep Anton Carreras. El partit defensa l'obra de govern impulsada durant l'últim mandat, com ara l'entrada en funcionament dos nous consultoris mèdics, un a Albinyana i un altre a les Peces, l'habilitació d'un espai per a les Festes a la Papiola, o la renovació de la xarxa d’aigua a Bonaterra.

 

Propostes de la candidatura

Entre les propostes de la candidatura hi ha l’extensió a tot el municipi de la fibra òptica abans de final d’any, la millora de la seguretat amb la instal·lació de càmeres de videovigilància a l’entrada dels nuclis de població, variar el sistema de recollida d’escombraries per augmentar el reciclatge, cobrir la pista de l’escola Joan Perucho, potenciar l’Espai Jove de les Peces i la construcció de dos ponts, un per unir Bonaterra i la Papiola, i l’altre entre el Molí del Blanquillo i Bonaterra per salvar el pas per la Riera de la Bisbal.

També et pot interessar:

"El bestiari de foc infantil del Vendrell creix amb el Cabrot Petit" "Prop de 300 persones gaudeixen de les rutes 'intagramers' del Baix Penedès"