Recollida de joguines per a nens discapacitats a Bonastre

Rodes Solidàries organitza una matinal amb sorteigs i música en directe

L'associació Rodes Solidàries organitza aquest diumenge 30 de desembre una matinal solidària al Centre Hípic de Bonastre per recollir joguines per als infants que tenen alguna discapacitat. Aquesta és una entitat que està ubicada a Bonastre i que ajuda a les famílies que tenen nens amb discapacitats o que estan afectats per malalties minoritàries. Per acabar l'any, han volgut fer aquesta matinal per aconseguir regals per aquests nens.

A partir de les deu del matí, al Centre Hípic de Bonastre hi haurà un esmorzar solidari amb concentració motera, i es comptarà amb música en directe a càrrec del grup vendrellenc Guardafuegos. A més a més, també es faran diversos sorteigs, com ara el d'una espatlla de pernil. Tots aquells que ho vulguin podran fer un esmorzar de carn a la brasa a preus populars.

L'Àrea Natura, un projecte de futur

A més de la recollida de joguines, la matinal d'aquest diumenge 30 de desembre també servirà per obtenir fons pel projecte de l'Àrea Natura, un espai lúdic de futur per a nens amb discapacitats, que es vol ubicar al costat del Centre Hípic de Bonastre. Aquest ha de ser un espai d'uns 20.000 metres quadrats a l'aire lliure, en el qual hi hagi gronxadors adaptats, bungalous, piscina i una petita granja amb animals, per poder fer les teràpies amb els nens.

La música sempre és un element indispensable a les matinals de Rodes Solidàries. En aquest cas es comptarà amb la col·laboració del grup del Vendrell Guardafuegos, que actuaran a partir de les onze del matí. Guardafuegos va publicar aquest 2018 el seu segon EP 'Mientras Todo Cambia' (H-Records) i es troba immers en la gira de presentació d'aquest, que els portarà a principis del 2019 a llocs com la Granada, Tarragona, Benicàssim, Pedreguer o Vilafranca del Penedès. El de Bonastre serà el seu últim concert de l'any 2018.


Comentaris