Rècord de participació a la 5a Cursa de Le Meridien Ra del Vendrell

S'han recaptat uns 2.000 euros que es destinaran a Càritas
La cinquena edició de la Cursa de l'Hotel Ra ha estat la més participativa. | Ajuntament del Vendrell

 

La cinquena edició de la Cursa Solidària de Le Meridien Ra, celebrada aquest passat diumenge 15 de setembre entre el Vendrell i Calafell, ha tingut un rècord de participació, amb prop de 140 persones inscrites. La cursa va ser també la més ràpida de totes les edicions fetes fins ara, i va permetre recaptar prop de 2.000 euros que es donaran a Càritas del Vendrell.

 

Guanyadors en categoria masculina

Els tres classificats en la categoria masculina de 10 quilòmetres van ser Joan Baptista Sugranyes en tercera posició (amb un temps de 35’57”), Nachete Palau en segon lloc (amb un temps de 34’52”) i Javier Jaimes com a guanyador (amb un temps de 32’52”), gairebé un minut i mig menys que el guanyador de l'any passat. A la cursa de 5 quilòmetres, Pau Bigorra va quedar en tercer lloc, Luis Manuel Álvarez en segon lloc, i el guanyador va ser, per segon any consecutiu i amb la mateixa marca, Albert Pascual Albareda, amb un temps de 16’06”.

 

Guanyadores en categoria femenina

En categoria femenina, les tres guanyadores a la distància de 10 quilòmetres van ser Carolina Montañana en tercera posició (amb un temps de 39’58”), Jessica Bonet en segona posició (amb un temps de 38’12”) i Laura Sanperro com a guanyadora (amb un temps de 37’12), millorant en dos minuts i mig el temps de la guanyadora de l’any passat. En la cursa de 5 quilòmetres, la tercera classificada va ser 'Raquelaitor' González, la segona classificada Jacqueline Gil i la guanyadora va ser Yolanda Bergadà.

El regidor d’Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Rubén Gràcia, la regidora d’Esports de l'Ajuntament de Calafell, Maite González, i el director de Càritas del Vendrell van fer l'entrega dels premis als guanyadors. Tot seguit es va procedir a fer el sorteig, on molts dels participants es van endur premis, com ara tractaments a l’Explore Spa de Le Méridien Ra, o estades a l’hotel W Barcelona, passant per sopars al restaurant gastronòmic de Lo Mam.

"❗Calafell es declara municipi contra la prostitució i perseguirà els clients" "El Centre de Llorenç inaugura la seva nova seu"