El cotxe ha estat utilitzat en diversos delictes

Recuperen un vehicle sostret implicat en diversos delictes al Vendrell

La Policia Local del Vendrell retornarà el cotxes al seu propietari un cop realitzades diverses comprovacions

La Policia Local del Vendrell ha recuperat un vehicle que havia estat sostret. Aquest cotxe havia estat utilitzat per lladres en diversos delictes que s'estan investigant. D'altra banda, el turisme no serà retornat al propietari fins a realitzar les comprovacions pertinents.

El vehicle utilitzava diferents plaques de matrícula

La Policia Local del Vendrell va publicar en les seves xarxes socials durant aquest dissabte, 23 de febrer, que s'havia localitzat i recuperat un vehicle que havia estat sostret. En aquest sentit, el cotxe, de color blanc i de la marca Audi, havia estat utilitzat pels lladres en alguns delictes que s'estan investigant per part de la policia. 

La policia vendrellenca, a més, expliquen que el vehicle recuperat utilitzava matrícules doblades per realitzar els diversos delictes. D'altra banda, un cop es facin totes les comprovacions, relacionades amb el cotxe, aquest serà retornat al seu propietari. 

Dos accidents al Baix Penedès

Aquests darrers dos dies han arribat males notícies des de les carreteres del Baix Penedès. El divendres, a la C-51, a l'altura de la Bisbal del Penedès, una persona va perdre la vida en topar frontalment amb el seu vehicle contra una furgoneta. De resultes de l'accident, una altra persona va resultar ferida en estat menys greu. 

Tanmateix, aquest dissabte, un home va resultar ferit greu en sortir-se de la via a la carretera TV-2126, al seu pas pel terme municipal de Calafell. El conductor va ser traslladat a l'Hospital Comarcal del Vendrell amb pronòstic greu.


Comentaris