GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els reductors de velocitat no impedeixen un nou accident al punt negre del Vendrell

Una topada entre dos cotxes deixa una persona ferida

 

L'accident ha involucrat dos vehicles al Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

Ni la recent instal·lació de dos reductors de velocitat al carrer d'Abadessa Emma, al Vendrell, ha impedit un nou accident en aquest punt complicat de la xarxa viària vendrellenca. Aquest dimecres 3 d'abril al vespre s'ha produït una forta topada entre dos cotxes, amb el resultat d'una persona ferida. Es tracta d'un home que ha estat traslladat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital del Vendrell, amb caràcter menys greu.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Des de la policia local del Vendrell, que han informat del succés a través de les xarxes socials, han volgut destacar que «tot i les mesures per reduir la velocitat» que s'han pres últimament, «si no es respecta la senyalització i les normes bàsiques del trànsit, no aconseguirem reduir la sinistralitat». El carrer d'Abadessa Emma, a la zona dels Bulevards, és un dels que registra més accidents de trànsit, la majoria dels quals són topades entre vehicles als encreuaments.

 

Senyalització horitzontal i reductors de velocitat

Les mesures per reduir la velocitat a les quals fa referència la policia municipal són els dos reductors, del tipus esquena d'ase, que s'han posat fa pocs dies en dos encreuaments d'aquesta via. L'objectiu és que els vehicles circulin a menys velocitat, en un carrer on és habitual que hi hagi un excés de velocitat. La poca visibilitat que hi ha en encreuaments com el del carrer de Violant d'Hongria acaba de complicar la situació.

 

Des de la regidoria de Via Pública també han pintat a terra diversos senyals d'STOP, que fa uns mesos no hi eren. Aquest és un dels carrers que es va obrir a la zona dels Bulevards i que ha tingut un increment de vehicles perquè és molt usat per anar cap a la zona escolar del Vendrell. La policia del Vendrell va confirmar temps enrere que és un dels punts on es fan controls de velocitat i s'enxampen cotxes circulant a una velocitat molt superior a la permesa, que és de 40 km / hora.