Una regidora de Ciutadans de Cunit plega per la deriva «liberal» del partit

Soraya Serrano creu que la formació s'ha anat distanciant dels valors «social-demòcrates»
Membres de Cs Cunit, amb Soraya Serrano al centre. | Facebook Cs Cunit

 

La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Cunit Soraya Serrano ha presentat la renúncia al càrrec per les seves desavinences creixents amb la formació. Serrano va presentar la renúncia el passat 17 de gener i aquesta va ser ratificada al ple municipal celebrat aquest dijous dia 24. Entre els motius que ha donat la regidora per la seva renúncia, el principal és pel «distanciament» amb el partit amb el qual es va presenta a les eleccions municipals del 2015.

«Ciutadans era un partit social-demòcrata que, a mitja legislatura, va passar a ser liberal», ha exposat Soraya Serrano al ple. La regidora ha afegit que aquest canvi ha comportat que la formació taronja «s'hagi anat distanciant dels meus ideals i valors democràtics», amb el qual ha optat per deixar el partit i el càrrec de regidora «per honestedat amb els ciutadans i amb mi mateixa». Tot i això, ha agraït a Cs Cunit «haver-me permès ser regidora d'aquest consistori».

Entra el següent de la llista de Cs

Ciutadans té actualment tres regidors a l'oposició a l'Ajuntament de Cunit. La seva plaça al consistori l'ocuparà durant els quatre mesos que queden de mandat David Villaverde, el següent a la llista de les últimes municipals. La decisió de Soraya Serrano ha rebut la felicitació de l'alcaldessa, Montserrat Carreras, que al mateix ple li ha agraït «la tasca feta durant aquests anys pel poble» i «la valentia» d'haver actuat d'aquesta manera.

Cs Cunit va aconseguir el 2015 un total de 793 vots i tres regidors, convertint-se en la tercera força per darrere del PDeCAT i el PSC. La seva portaveu és Esther Otero, que encara no ha estat confirmada com a cap de llista per a les eleccions municipals d'aquest 2019. També Ciutadans a Calafell va patir la  marxa d'un regidor, Jesús Benedicto, si bé aquest no va deixar l'acta i ha continuat durant tot el mandat com a regidor no adscrit.    

"L'Arboç estudia com refer el pont de la riera de Marmellar que es va endur l'aigua" "Demanen ajuda per trobar un gos perdut a l'AP-7 al Vendrell"