L'espectacle dels Reis d'Orient al Vendrell.

El fred no impedeix l'espectacle dels Reis d'Orient al Vendrell

Més de 1.000 persones van donar la benvinguda a Ses Majestats en dos torns

Un total de 1.089 persones es van apropar a la pista d'atletisme de l'avinguda del Camp d'Esports del Vendrell per donar la benvinguda als Reis d'Orient, aquest dimarts 5 de gener a la tarda. L'intens fred que feia no va impedir que els més menuts gaudissin de l'espectacle que enguany substituïa la tradicional cavalcada.

La funció es va fer en dos torns diferents, per evitar així aglomeracions i poder complir amb les restriccions dictades per les autoritats sanitàries amb motiu del coronavirus. En aquest sentit, la policia local i Protecció Civil no van registrar cap incidència, tot i que l'espectacle va començar amb més de mitja hora de retard en els dos torns.

Presencialment o per la televisió

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els assistents havien reservat prèviament el seu lloc a la pista, però l'espectacle també es va poder seguir per RTV el Vendrell. Tots dos passis van acabar amb un espectacle pirotècnic. El regidor de Festes de l'Ajuntament, Christian Soriano, ha destacat que s'hagi pogut «conservar la il·lusió i l'emoció dels nens i nenes del Vendrell», i ha agraït la tasca de l'Associació Reis d'Orient del Vendrell per la «professionalitat, dedicació i il·lusió extraordinàries que han demostrat per tirar endavant un acte com aquest».