Els Reis arribaran a Calafell en vaixell i faran dues cavalcades

El recorregut de les cavalcades tindrà canvis importants

Els Reis Mags d'Orient arribaran al municipi de Calafell aquest dissabte 5 de gener en vaixell per mar, com és habitual, desembarcant al Port de Segur cap a les cinc de la tarda. Seran rebuts amb un espectacle de benvinguda que haurà començat a les 16.30 hores. D'allà sortirà la primera de les dues cavalcades, que anirà pel nucli de Segur i acabarà a la plaça del Mediterrani. Allà, els nens podran lliurar les cartes a Ses Majestats fins a les vuit del vespre.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Pel que fa al nucli de Calafell, els actes dels Reis tindran importants canvis per les obres que s'estan fent en alguns carrers del nucli antic i també al Teatre Auditori Joan Colet. Així, el lliurament de les cartes es farà abans de la cavalcada, de quatre a sis de la tarda, en dos emplaçaments diferents, la planta baixa de la nova Biblioteca Ventura Gassol (al carrer del Marquès de Samà) i al Centre Cívic Cinema Iris (al carrer de Vilamar).  A les sis es posarà en marxa el pessebre vivent a la plaça de Catalunya, on els Reis faran l'adoració.

La cavalcada del Poble i la Platja

De la plaça de Catalunya començarà la segona cavalcada, a les 19.15 hores, que recorrerà els diferents carrers del Poble i es dirigirà cap al nucli de la Platja, on hi hauria d'arribar a les 19.45 hores. Passarà pels carrers tradicionals fins a acabar a la carretera del Sanatori. Diferents entitats locals col·laboren en l'organització dels actes dels Reis, com ara l’Associació de Veïns i Propietaris de Segur de Calafell o l'Agrupació Recreativa i Cultural de Calafell.

També hi participen diferents associacions de mares i pares dels centres educatius del municipi.  Amb motiu de les cavalcades dels Reis Mags d'Orient hi haurà diverses restriccions de trànsit i d’estacionament al llarg dels respectius recorreguts. Des de l'Ajuntament han demanat a tothom que s'estigui atent a la senyalització que s’instal·larà, i han demanat disculpes i comprensió pels inconvenients. Es pot consultar el recorregut exacte de les dues cavalcades en aquest enllaç.