La piscina del Club d'Esports Vendrell.

Reobre, amb limitacions d'aforament, el Complex Esportiu del carrer del Doctor Robert, al Vendrell

La sala de fitness i la piscina tenen una limitació d'aforament del 30%

Després de diverses setmanes d'estar tancat al públic, el Complex Esportiu del carrer del Doctor Robert, al Vendrell, reobre aquest dilluns 8 de febrer, d'acord amb les noves mesures publicades pel Departament de Salut de la Generalitat.

L'obertura es farà, però, mantenint algunes limitacions d'aforament. Així, la sala de fitness i la piscina tindran un aforament màxim del 30%. Les reserves a la sala de fitness seran d'una hora com a màxim i es podran fer dues reserves diàries, però no consecutives.

Activitats dirigides

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Pel que fa a les activitats dirigides, aquestes tindran un màxim de cinc alumnes i el monitor. Per aquest motiu les sessions seran de trenta minuts, per poder donar servei al màxim d'abonats possible. Es podran fer tres reserves diàries no consecutives. Des del Departament d'Esports del Vendrell recorden que és obligatori l'ús de la mascareta tant per a la pràctica esportiva com pels desplaçaments pel centre, a excepció de la piscina.

Els abonats que han pagat la quota del mes de gener rebran una compensació aquest mes de febrer de la part proporcional dels dies en què el complex ha estat tancat. Pel que fa al complex de l'avinguda del Camp d'Esports, aquest seguirà, per ara, tancat.