Ensurt amb final feliç: rescaten un nadó atrapat accidentalment a l'interior d'un vehicle, a Calafell

El cotxe es va tancar automàticament amb les claus de la mare a dins | Bombers i Policia Local local van treballar al lloc dels fets, en una situació que va durar poc més de 20 minuts

Petit ensurt amb final feliç al municipi de Calafell, a la comarca del Baix Penedès. Pels volts de la mitjanit de divendres, 8 de maig, un nadó de sis mesos va quedar momentàniament atrapat a l’interior d’un vehicle. Segons han explicat des de l’Ajuntament de Calafell a TarragonaDigital, la mare va descuidar-se les claus a dins del cotxe i, per motius que encara es desconeixen —potser un error del sistema de tancament centralitzat— les portes de l'automòbil van quedar totalment bloquejades.

La dona, que també tenia mòbil a l’interior del vehicle, va córrer de seguida cap al CAP Calafell, a tocar d’on havia estacionat el cotxe, per tal d'aconseguir un telèfon i demanar ajuda. Una primera trucada va alertar la seva parella perquè busqués les claus de recanvi —en aquell moment, no van aconseguir trobar-les— i, de seguida, es va avisar la Policia Local.

El nadó, sa i estalvi

Al lloc dels fets, els agents no disposaven de les eines precises per trencar un vidre amb seguretat i obrir el vehicle, cosa que va requerir la presència dels Bombers de la Generalitat. Efectius del cos van poder finalment obrir-lo, entre els plors evidents del nadó, per treure’l de l'interior del cotxe. Els serveis mèdics, immediatament, van examinar la criatura i van certificar que es trobava sa i estalvi. La situació, que va durar uns vint minuts, va resultar contratemps amb final feliç gràcies a la col·laboració i ràpida actuació de cossos de seguretat i ciutadania.

"Vendrell: Així s'ha viscut la reobertura del mercat ambulant de Coma-ruga" "El Vendrell acomiada un dels últims vestigis del seu passat industrial"