Imatge de l'exterior de la Residència La Muntanyeta del Vendrell

Cap positiu per coronavirus als últims tests fets a la residència del Vendrell

D'un total de 85 proves s'han detectat tretze positius, amb dues morts relacionades

La residència La Muntanyeta del Vendrell ha rebut aquest dimarts 21 d'abril els resultats dels últims 27 tests per detectar el coronavirus que es van fer el passat divendres a residents del centre. La bona notícia és que tots han donat negatiu, igual que havia passat amb les 23 proves del passat dijous. Amb aquests, ja s'han fet tots els tests als residents i els treballadors del centre vendrellenc.

De les 85 proves a residents fetes en quatre tongades, hi ha hagut un total de tretze positius, dos dels quals van acabar morint. Les primeres deu proves del dia 9 d'abril van deixar cinc positius, mentre que les 25 proves del 14 d'abril van revelar vuit nous casos positius de Covid-19. En canvi, les dues últimes tongades de 23 i 27 tests han donat totes resultats negatius. Pel que fa als treballadors, es van detectar tres positius d'un total de 53 persones.

 

Els onze residents amb Covid-19, en bon estat

Des de l'Ajuntament del Vendrell han remarcat que els onze residents que tenen coronavirus es troben en bon estat de salut i estan aïllats a la quarta planta. Alguns d'ells no presentaven símptomes en el moment de la prova. El mateix passava amb les tres treballadores que van donar positiu, i que estan a casa. Segons les últimes dades del Departament de Salut, a la capital del Baix Penedès hi ha hagut des de l'inici de la pandèmia 142 positius diagnosticats, dels quals setze corresponen a la residència. 


Comentaris