EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

Es retarda l'obertura del pavelló Joan Ortoll de Calafell

S'han hagut de buscar alternatives per l'inici de temporada del CP Calafell i el festival Rockabilly
Imatge de les obres del pavelló Joan Ortoll de Calafell, en la seva recta final. | Ajuntament de Calafell

 

El pavelló poliesportiu Joan Ortoll de Calafell no ha pogut iniciar l'activitat finalment aquest divendres 16 d'agost, tal com l'Ajuntament havia anunciat fa només nou dies. Algunes «complicacions tècniques» en les obres de remodelació han impedit que l'ús de la pista principal pogués estar a punt per a aquest divendres, coincidint amb l'inici de la temporada del Club Patí Calafell. L'obertura s'haurà de posposar un mes, segons el consistori.

 

Això ha obligat a trobar alternatives per fer la pretemporada del CP Calafell, així com pel festival Rockabilly, que s'ha de celebrar, com és habitual, a principis del mes de setembre. D'aquesta manera, els equips d'hoquei hauran de fer els entrenaments i els partits d'aquest primer mes al pavelló del Club d'Esports Vendrell, on l'equip calafellenc ja va jugar tota la temporada passada. També es farà servir la pista de l'Institut Camí de Mar de Calafell des d'aquest mateix divendres.

 

Buscant un emplaçament pel festival Rockabilly

Per altra banda, pel festival Rockabilly, que s'ha de celebrar del 4 al 8 de setembre, encara no hi ha un emplaçament definitiu, ja que l'Ajuntament està buscant una ubicació amb prou capacitat i una acústica adient per acollir aquest espectacle. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha destacat que les obres de remodelació «són molt complexes» i s'ha hagut de fer front a «un munt d'imprevistos» que han acabat acumulant un retard.

 

«Hem forçat la màquina per no perjudicar ningú, però hi ha temes tècnics i de seguretat de l'obra que fan impossible» obrir ja el pavelló, ha afegit Ferré. De moment, l'Ajuntament de Calafell ha agraït l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, «la gestió realitzada urgentment davant del Club d'Esports Vendrell» per trobar una solució per l'equip d'hoquei, així com «la comprensió de totes les parts afectades davant els problemes amb les obres». Cal recordar que aquestes obres, que van començar l'octubre de l'any passat, tenen un cost total de 4,3 milions d'euros.