Vista general de la plaça Nova del Vendrell.

Roben dos cops en un mateix establiment de la plaça Nova del Vendrell en pocs dies de diferència

El bar ja havia sigut objecte d'un altre robatori el passat mes d'octubre

Un establiment de restauració de la plaça Nova del Vendrell ha patit dos robatoris de matinada durant l'última setmana en pocs dies de diferència, segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. En ambdós casos, el lladre, o lladres, ha entrat forçant la porta principal de matinada. El primer robatori es va produir la nit del dilluns 7 al dimarts 8 de gener. Els Mossos van rebre l'avís a les 03.49 hores i es van desplaçar a la zona. El lladre s'havia endut diners de la caixa.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El segons robatori va tenir lloc només cinc dies després, la nit del passat dissabte 12 de gener al diumenge 13, cap a les sis de la matinada. En aquest cas, a més de robar diners en efectiu, els lladres també es van endur un electrodomèstic del bar. Els Mossos d'Esquadra estan investigant els dos robatoris, i miren de descobrir els autors mitjançant les imatges d'una càmera que hi ha a la mateixa plaça vendrellenca.

Tercer robatori al mateix local

De moment es desconeix si els dos robatoris els ha fet la mateixa o mateixes persones, però crida l'atenció que en aquest mateix establiment ja es va produir un altre robatori el passat mes d'octubre, també de matinada i també forçant la porta d'entrada principal. En aquella ocasió, els Mossos van explicar que els lladres van aixecar la persiana fent servir el mètode de la palanca, i van robar prop de 400 euros.

Segons dades del Ministeri de l'Interior, durant els sis primers mesos del passat 2018, un dels delictes que més va créixer al Vendrell van ser els robatoris amb violència, que van pujar un 64%. En canvi, els furts i els robatoris a l'interior de domicilis havien baixat, un 25% i un 22% respectivament. L'informe recollia les dades de tots els cossos de policia que treballen al Vendrell.