Investiguen tres robatoris en cases del mateix carrer a Segur de Calafell

Els tres assalts es van produir amb dos dies de diferència

Els Mossos d'Esquadra estan investigant tres robatoris a l'interior d'habitatges que van tenir lloc en només dos dies de diferència a Segur de Calafell, entre el 30 de desembre i l'1 de gener. Tots tres robatoris es van produir al carrer de les Costes del Garraf i, segons han explicat des del cos dels Mossos a aquest mitjà, els lladres es van endur diners i joies de l'interior de domicilis que, en aquell moment, estaven sense els seus propietaris.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Investiguen si estan connectats

El fet que els tres assalts tinguessin lloc al mateix carrer i en tan poques hores de diferència portar a pensar que puguin estar relacionats. Aquest és un dels aspectes que està investigant el cos dels Mossos d'Esquadra. Els dos primers robatoris van tenir lloc el diumenge 30 de desembre, mentre que el tercer va ser el dimarts 1 de gener. En tots tres casos van usar la força per entrar a dins dels habitatges.

La Policia Municipal de Calafell va ser la que va rebre l'avís en primer lloc en dos d'aquests robatoris, i després va passar la investigació als Mossos, mentre que el tercer robatori ja el va agafar des del primer moment la policia catalana. En algunes zones de Segur de Calafell hi ha molts habitatges que són segones residències, amb el qual poden estar buides durant dies. El fet que els robatoris tinguessin lloc al voltant del Cap d'Any també fa pensar que els lladres buscaven domicilis en els quals els seus propietaris estiguessin de vacances.

Robatoris amb força també a Vilafortuny i Roda de Berà

Durant els últims dies hi ha hagut altres casos de robatoris amb força a la demarcació, com el que es va denunciar a la zona de Vilafortuny, a Cambrils, el 29 de desembre, on els lladres es van endur joies i petits electrodomèstics del carrer de Josep Clarà. També a Roda de Berà s'han  comptabilitzat una vintena de robatoris a l'interior de domicilis durant el desembre i les festes de Nadal.