Busca una moto de muntanya robada a Cubelles que s'havia comprat feia una setmana

Els lladres van entrar al garatge de la casa i se la van endur la matinada de diumenge
Imatge de la moto robada a Cubelles | Facebook

 

Entren al garatge i roben una moto nova de feia una setmana. Això és el que els ha passat a una família de Cubelles aquest passat cap de setmana. Va ser la nit de dissabte a diumenge, quan els lladres van entrar al pàrquing de casa seva, ubicada al carrer de Segur, i van robar la foto del fill de la família, quan feia tan sols una setmana que se l’havia comprat.

La moto robada és una Yamaha Yz 125, de muntanya, amb el seient i el manillar de color blau fosc i duu uns adhesius personalitzats on s’hi pot llegir «008» i «POLAKO» a la part frontal.

Els propietaris de la moto estan segurs que no va ser només un individu, sinó que devien ser més d’un, ja que la moto que es van endur és de muntanya i pesa molt com perquè se la puguin emportar d’una manera lleugera i fàcil.

Tot i que els propietaris ja han fet la corresponent denúncia de robatori, apunten que en ser una moto de muntanya i no de carretera, la seva localització és més complicada. Per això, la família víctima del robatori ha compartit el cas a les xarxes socials i demanen la màxima difusió per aquesta via per tal de localitzar l'autor o autors del robatori i poder recuperar la moto.

La moto robada és una Yamaha Yz 125 | Facebook

 

"🤝 ACORD: Cs s'incorpora al govern municipal del Vendrell" "👮 SURREALISME AL VENDRELL: Condueix begut, treu el 'cepo' del cotxe i acaba detingut"