El músic de jazz Ronald Baker.

El Ronald Baker quintet actua a l'Auditori Pau Casals del Vendrell

El Temporada deixa tres propostes culturals entre dijous i diumenge

La programació cultural del Temporada del Vendrell encara una de les setmanes més trepidants d'aquest primer semestre. Entre dijous i diumenge hi ha tres propostes ben diferents per a tots els públics i edats, començant per l'obra 'Rosita' que es podrà veure el dijous 21 i el divendres 22 de març al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) a les 20.30 hores. L'obra està integrada a la proposta 'Off Temporada', on s'ofereixen espectacles de petit format, per un públic reduït que se situa a dalt mateix de l'escenari.

La bona rebuda de l'obra ha provocat que s'esgotessin les entrades pel divendres, raó per la qual s'ha programat una nova funció pel dijous. 'Doña Rosita la soltera o el Lenguaje de las flores', de Federico García Lorca, serà interpretada per la companyia Proscenio Teatro. Es tracta d'una obra inspirada en les vivències de la seva cosina Clotilde García Picossi, que va mantenir una relació amorosa amb el seu cosí germà Màximo Delgado García.

Jazz d'alt nivell a l'Auditori

La següent proposta del Temporada és el dissabte 23 de març, amb l'actuació de jazz del prestigiós quintet liderat per Ronald Baker a l'Auditori Pau Casals. El trompetista i cantant ha protagonitzat una carrera artística que ha merescut l'admiració del públic i els elogis de la crítica especialitzada. Baker ha actuat en alguns dels escenaris més reconeguts del circuit internacional, i ha col·laborat amb importants músics del jazz actual. El concert començarà a les 20.30 hores.

Un espectacle musical carregat d'imaginació

Per últim, el diumenge 24 de març serà el torn del públic familiar, amb l'espectacle musical 'Per un instant', que tindrà lloc a les sis de la tarda al Tàg. Es tracta d'un espectacle musical, familiar i senzill, ple de tendresa i de sentit de l’humor, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre. Per reservar o comprar entrades pels diferents espectacles cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), trucar al telèfon 977 66 56 84, a la web ticketea.com o a la taquilla una hora abans de l'inici.

'Per un instant' arriba al Tàg del Vendrell.
'Per un instant' arriba al Tàg del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell