GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Salvament Marítim reflota el veler encallat a la platja de Coma-ruga

Portava quatre dies embarrancat a la sorra

Després de quatre dies encallat a la vora de la platja de Coma-ruga, Salvament Marítim ha pogut reflotar i retirar el veler que diarts passat va embarrancar a la zona de llevant del port.

 

A primera hora del matí d'aquest dissabte, 16 de maig, Salvament Marítim ha activat la seva embarcació Fomalhaut, i la tripulació ha arrossegat i retirat el veler de la platja. En l'operació també hi ha participat la Creu Roja de Tarragona i la Guàrdia Civil.

 

Per causes que es desconeixen, dimarts passat el veler va encallar a la sorra de la platja de Coma-ruga. Dins hi anava un sol tripulant, un home de 72 anys de nacionalitat alemanya que va haver de ser rescatat per la Policia Local del Vendrell i va ser traslladat a l'Hospital del Vendrell. El veler havia salpat d'Eivissa aquell mateix dia. El veler ha estat quatre dies encallat a la sorra, sense que suposés cap perill, fins que aquest dissabte ha pogut ser retirat.