Queda a la deriva en bolcar amb un patinet a la platja del Francàs, al Vendrell

Els fets van succeir durant la tarda del dimecres
Una persona va quedar a la deriva després de bolcar el seu patinet | Google

 

Ensurt el que es va endur un banyista la tarda de dimecres, 2 d'octubre, a la platja del Francàs del Vendrell. El patinet de platja que portava l'individu va bolcar enmig de l'aigua i va demanar auxili per ser salvat, ja que no podia donar-li la volta a l'embarcació.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

 

Queda a la deriva un banyista al Francàs

Una trucada d'un banyista cap a dos quarts de set de la tarda alertava al Centre Nacional de Coordinació de Salvament Marítim, segons explica el Diari Més. L'avís havia estat donat ja que havia bolcat amb el seu patinet a la platja del Francàs i no aconseguia donar-li la volta. 

 

A causa del fort vent, l'embarcació s'havia endinsat més de 2 quilòmetres. Per aquest motiu, Salvament Marítim va activar l'helicòpter Helimer i la Salvamar Polaris per tal de realitzar el salvament del banyista. El mitjà aeri va localitzar ràpidament el patinet i una persona va descendir fins a l'aigua, per adreçar-lo i, tot seguit, l'embarcació de Salvament Marítim va remolcar-lo fins a la platja vendrellenca.

 

Afortunadament, l'incident no va anar a més i el banyista que havia patit l'accident marítim, es trobava en bon estat i no va necessitar assistència mèdica. 

 

En aquestes situacions meteorològiques, Salvament Marítim recorda que tinguin compte amb el vent quan s'utilitzen elements com patinets o flotadors a l'aigua, ja que els pot arrossegar mar endins.

 

 

 

"Arriba la segona desfilada de moda del comerç del Vendrell" "El vendrell celebra aquest octubre la 33a Mitja Marató"