GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sant Jaume dels Domenys acomiada Magí Rovira

Veí de Lletger, Rovira era una persona activa i molt implicada en el món associatiu local
L'acte de comiat a Magí Rovira. | Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

 

Sant Jaume dels Domenys va acomiadar aquest passar diumenge 31 de març el seu veí Magí Rovira Moreno, que va morir a l'edat de 43 anys després d'una llarga malaltia. Magí Rovira, veí del nucli de Lletger, era una persona molt activa al municipi, i ben implicada en el món associatiu local. Antic jugador del club de futbol de la Joventut Bisbalenca, Rovira seguia practicant aquest esport en l'actualitat, amb el CF Iaios. També era membre de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Jaume dels Domenys, que va ser l'entitat que va organitzar l'acte de comiat aquest passat diumenge.

 

A l'acte hi van prendre part representants de diverses ADF, amb la presència del president de la Federació del Penedès i el Garraf, Xavier Ortiz, i el cap de l'ADF de Sant Jaume, Josep Aznar. També hi va ser l'alcalde del municipi, Magí Pallarès, que és el president i fundador de l'ADF del municipi. A l'acte es van adreçar unes sentides paraules d'agraïment per la tasca feta per Magí Rovira i de consol cap a la seva família. També hi van prendre part un grup d’infants que van fer pràctiques amb les mànegues d’aigua dels vehicles de les ADF.

 

Fira Primavera a Sant Jaume

Per altra banda, el pròxim diumenge 7 d'abril tindrà lloc la Fira Primavera a Sant Jaume dels Domenys, una nova mostra de gastronomia, enologia i promoció turística que organitzen les regidories de Festes, Cultura i Turisme de l’Ajuntament. La fira estarà ubicada a la pista de l'escola Els Quatre Vents, a partir de les onze del matí. A les dotze hi haurà a la Rambla una exhibició amb el Ball de Bastons, els Gegants, les Gralles, els Diables infantils i el Drac.

 

A la una del migdia, el Restaurant Fonda Sport farà una demostració de cuina en directe, mentre que a les sis de la tarda es farà el mateix al Restaurant El Barretet. A les set de la tarda hi haurà música de veu i piano a càrrec de Petit Comitè. Per finalitzar, a les vuit del vespre, els Gegants i Gralles, els Diables infantils i el Drac faran una cercavila de cloenda. Durant tota la jornada els expositors faran promoció i venda dels seus productes.

 

També et pot interessar: