La nova graderia del camp de futbol de Sant Jaume.

Sant Jaume dels Domenys posa una nova graderia al camp de futbol

També s'ha iniciat un taller de defensa personal per a dones

Sant Jaume dels Domenys ha ampliat les instal·lacions del seu camp de futbol municipal, amb una nova graderia que té fins a 92 seients. A més a més, també s'han posat 72 seients esportius en una filera perimetral que està al voltant d'una de les cantonades del camp. La nova graderia és metàl·lica i desmuntable, i té tres fileres. S'ha escollit que sigui modular, perquè això permetrà ampliar-la o adaptar-la a les necessitats que hi hagi.

El cost total del subministrament i de la instal·lació ha estat de 16.770 euros. També s'ha posat una caseta prefabricada de fusta, amb un cost de 18.125 euros, que serà utilitzada com a bar i com a despatx per als clubs de futbol que fan ús del camp de futbol municipal Palau i Rabassó.

Taller de defensa per a dones

Per altra banda, el passat 5 d'abril també es va iniciar al municipi de Sant Jaume un taller de defensa personal femení, que s'allargarà fins al 28 de juny. Està organitzat per l'Ajuntament i és gratuït. El taller ensenya la tècnica Gracie Jiu Jitsu, amb l’objectiu de dotar les dones de la capacitat de respondre davant d’un atac amb violència per part d'algú amb una constitució física més forta. Les sessions duren una hora, es fan a la Casa de Cultura a les set de la tarda, i són impartides per Oscar Gavilán.

El taller de defensa personal femení de Sant Jaume.
El taller de defensa personal femení de Sant Jaume. | Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys

 

Primera Fira Primavera

Per últim, el passat diumenge es va celebrar a Sant Jaume la primera Fira Primavera, una mostra de gastronomia, enologia i promoció turística que es va fer a la pista coberta de l’escola Els Quatre Vents i va comptar amb una gran afluència de públic. Durant tot el matí hi va haver exhibicions de grups de cultura popular, demostracions de cuina i expositors de cellers, artesans de formatges, embotits i coques i rebosteria, així com els establiments d’hostaleria, que van fer tapes. A la tarda hi va haver música en directe amb el grup Petit Comitè i es va tancar amb una cercavila amb els mateixos grups que havien pres part en l’exhibició del matí.

També et pot interessar:


Comentaris