Sortida de la Sant Silvestre 2018 de l'Arboç i Banyeres.

La Sant Silvestre de l'Arboç i Banyeres recull 800 euros per comprar joguines

Més de 300 persones han pres part a l'esdeveniment

Més de 300 persones van prendre part el passat 29 de desembre a la segona edició de la Sant Silvestre solidària que organitzen de forma conjunta l'Arboç i Banyeres del Penedès. Igual que va passar el 2017, l'esdeveniment ha estat un èxit de participació, i s'han pogut recollir prop de 800 euros que es destinaran a aconseguir joguines pels infants de les famílies més desfavorides dels dos municipis.

La Sant Silvestre va ser organitzada pel Club Esportiu l'Arboç, amb la col·laboració dels ajuntaments de Banyeres i l'Arboç i d'empreses privades com Sant Gobain, Datahousing, Athletic Events, Protecció Civil de l’Arboç, La Ciutat del Baix Penedès, Inacua l’Arboç, i El 3 de Vuit. Es tractava d'un recorregut de cinc quilòmetres que es podia fer corrent o caminant. La sortida es va fer de la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, mentre que l’arribada va ser al pàrquing de la piscina coberta municipal de l’Arboç.

Servei de bus entre els dos municipis

Per tal de facilitar l'accés a la cursa, de nou es va posar un servei d’autobús gratuït entre els municipis, així com dutxes, guarda-roba mòbil i un servei d’avituallament amb menjar i beguda per tal que els participants recuperessin forces. Pel que fa als resultats, el guanyador de la cursa masculina va ser Gerard Gil, del club CE Deporunners, mentre que la guanyadora de la cursa femenina va ser Carolina Menéndez, de Runners el Vendrell.

Sergio Rodríguez i Ana del Río Martos van ser els millors classificats de l'Arboç, mentre que Titi de la Cruz i Carolina Menéndez van ser els millors de Banyeres. L’entrega de trofeus va anar a càrrec dels alcaldes de l’Arboç, Joan Sans, i de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, així com dels regidors d’Esports dels dos municipis, Miguel Ángel del Río i Joan Roig, del secretari del Club Esportiu de l’Arboç, Ferran Gutiérrez, i d’un dels grans col·laboradors, Cisco Garrido. Des dels dos consistoris han agraït la tasca feta pels voluntaris.


Comentaris