La piscina municipal d'estiu de l'Arboç.

El segon any de la piscina d'estiu de l'Arboç es tanca amb un miler d'abonats

També hi ha hagut prop de 4.000 accessos esporàdics

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet un balanç positiu de la segona temporada de la piscina d'estiu, que va finalitzar el passat 11 de setembre del 2019. El servei ha tingut unes xifres similars a les del 2018, amb un miler de persones que s'han fet un abonament de temporada. Només durant els primers deu dies d'obertura, ja s'havien formalitzat 232 abonaments, segons el consistori. Igualment, en els 82 dies que la piscina va estar en funcionament es van registrar més de 4.000 accessos esporàdics de pagament.

La piscina d'estiu de l'Arboç, que va obrir el 22 de juny, va ser escenari també de diverses activitats culturals i esportives, com per exemple els banys nocturns amb música en directe que es feien els dijous amb DJ's arbocencs. Més de 300 persones van assistir a aquests esdeveniments. De la mateixa manera, les entitats de la vila van poder fer ús de les instal·lacions durant els campus esportius. Des de l'Ajuntament han destacat que no hi ha hagut cap incident remarcable durant tota la temporada. 

Exposició al Portal del Pardo

Per altra banda, la sala del Portal del Pardo del Vendrell acull aquest divendres 8 de novembre, a les 20.00 hores, la inauguració de l'exposició 'Entre Vinyes', de Maria Teresa Baltasar. Segons apunta al catàleg de l'exposició la historiadora de l'art Núria Payán, en aquesta mostra, la pintora adapta la seva tècnica «a un territori geogràfic concret, fent que les parts del cep siguin l'escenari d'investigació artística». 

Aquesta mostra es podrà veure al Portal del Pardo del Vendrell fins al 8 de desembre, de dimarts a dissabte de les 17.00 hores a les 20.00 hores, i els dissabtes, diumenges i festius, de les 11.00 hores a les 14.00 hores. Aquest cap de setmana també hi ha diverses propostes culturals al Vendrell, amb dues representacions de teatre i un concert del músic Joan Reig.


Comentaris