GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Serramià presenta la seva candidatura amb Junts pel Vendrell

Els regidors del PDeCAT creuen que la gestió feta aquests quatre anys els avala

 

Eva Serramià, parlant en l'acte de presentació de la candidatura de Junts pel Vendrell. | BP Diari

 

Eva Serramià ha celebrat aquest dijous 14 de març al vespre l'acte de presentació de la seva candidatura per a les eleccions municipals del Vendrell. Sota el nom de Junts pel Vendrell, la líder del PDeCAT a la ciutat encara el seu segon intent per aconseguir l'alcaldia, després d'estrenar-se el 2015. L'auditori petit de l'Escola Municipal de Música Pau Casals ha estat l'escenari de l'acte, on han pres la paraula els tres regidors que actualment té la formació i altres membres del partit.

 

Tots han fet una defensa de la gestió realitzada durant aquest mandat, on han governat conjuntament amb el PSC i amb el regidor no adscrit Josep Marrasé, després de la sortida d'ERC. El partit intentarà que el fet d'haver governat en un mandat tan complicat com aquest, «superant tota mena de dificultats», com ha expressat Ferran Trillas, els dona un aval per presentar el seu projecte de nou davant de les urnes.   

 

Complert «més del 75%» del programa electoral

En la seva intervenció, Eva Serramià ha assegurat que el PDeCAT «ha complert més d'un 75%» del programa electoral amb el qual es va presentar el 2015, afegint que les àrees en les quals han governat «han complert un gran gruix dels objectius previstos». Així, l'actual primera tinent d'alcalde ha enumerat projectes com el de la passera de les Madrigueres, el del fons FEDER de Coma-ruga, el del nou pavelló del Club d'Esports Vendrell o el de la recollida del porta a porta comercial de les platges com a exemple de la seva tasca, si bé molts d'ells traspasaven l'àmbit d'una sola regidoria.

 

Junts pel Vendrell es presenta als comicis del mes de maig amb el lema 'El millor del Vendrell ets tu', i amb la intenció d'integrar al seu projecte les diferents sensibilitats que hi ha a la ciutat. El partit vol frenar la caiguda dels últims anys, que els ha deixat amb només tres regidors durant aquest últim mandat. El 2015, van aconseguir un total de 1.863 vots, un descens important dels gairebé 3.000 que van assolir el 2011.

 

L'acte de presentació de Junts pel Vendrell, a l'auditori petit de l'EMMPAC. | BP Diari

 

També et pot interessar: