El servei d'Aigües de la Bisbal del Penedès posa un web a la disposició de la ciutadania

S'hi pot trobar informació sobre el servei i fer tràmits en línia

 

Vista de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i Aqualia han posat a disposició dels ciutadans una nova web del Servei Municipal d’Aigües, on es pot trobar informació sobre el servei, avisos, dades sobre la provinença de l’aigua que arriba a les llars, detalls sobre com es distribueix i es garanteix la qualitat de l’aigua o diferent informació sobre tràmits i tarifes. La pàgina web permet consultar la descripció del sistema d’abastament d’aigua, informació sobre el tractament que rep l’aigua i dades sobre les diferents xarxes de distribució.

 

Quant a l’atenció al client, el web compta un apartat específic d’informació sobre el sistema d’atenció al ciutadà que inclou les lectures, les tarifes, la facturació o la forma de pagament, així com temes relacionats amb la contractació, com ara la instal·lació d’escomeses o les altes i les baixes del subministrament.

 

Estalviar desplaçaments a l'oficina

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicat que «a través del web, els veïns poden realitzar diverses gestions, estalviant-se desplaçaments a l’oficina d’Aqualia i sense dependre d’un horari específic». Per part d’Aqualia s'ha explicat que els ciutadans de la Bisbal també poden descarregar-se una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes «a través de la qual podran consultar els subministraments i contractes, els rebuts i l’històric del consum realitzat, l’enviament de la lectura dels comptadors, sol·licitar un nou subministrament o comunicar una avaria a la via pública, entre d’altres».

 

Una escultura de Fenosa al Museu d’Art de Cerdanyola

Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell ha informat que aquest passat dissabte 9 de març, el públic del Museu d’Art de Cerdanyola va poder veure ja instal·lada al seu jardí una escultura d’Apel·les Fenosa. 'Tempête pourchasssée par le Beau Temps' és una obra de l'any 1957 i forma part d’un cicle que Fenosa va dedicar a la Tempestat (la Guerra) i el Bon Temps (la Pau). L'acte es va fer en el marc d’una visita comentada de l'associació d'Amics del Museu d’Art de Cerdanyola, on també es va poder veure la restauració de la gruta modernista.

 

També et pot interessar: