GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Seve Galván encapçala la candidatura de les platges a les municipals del Vendrell

La llista es presenta sota les sigles AVP
Vista de les platges del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

La candidatura de l'Agrupació Veïnal de les Poblacions de Coma-ruga, Sant Salvador, el Francàs i Sant Vicenç de Calders (AVP) ja ha donat a conèixer els primers noms de la llista que concorrerà a les eleccions municipals del Vendrell. Tal com han explicat, els integrants de la llista són veïns, residents habituals o de segones residències d'aquestes poblacions, que han decidit «passar a l'acció» amb l'objectiu de «donar veu i vot a l'Ajuntament als veïns de les platges i les urbanitzacions» i «acabar amb la situació d'abandonament».

 

El cap de llista de la candidatura serà Seve Galván, un veí de Coma-ruga de 47 anys, informàtic i amb experiència a la Creu Roja, al sector comercial i al sector immobiliari. Darrere seu hi ha Bárbara Maria Peris, resident al Francàs, Albert Garriga, del Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders, i Sergio Vázquez, resident a Coma-ruga. Gema Acedo i Víctor Barbero ocupen els llocs cinc i sis de la llista. 

 

Aconseguir 500 signatures

El procés de selecció dels candidats es va dur a terme el passat diumenge 24 de març, amb una participació del 90% de la junta. Des de l'AVP destaquen que els que conformen la llista, que és paritària, no han estat mai involucrats en política. Els integrants d'aquesta candidatura van mostrar la seva voluntat de concórrer a les municipals del Vendrell a principis del mes de març. Ho faran com a agrupació d'electors, amb el qual hauran d'aconseguir 500 signatures de persones empadronades al municipi, en un termini de dues setmanes que tindrà lloc aquest mes d'abril

 

Si es confirma la seva candidatura, aquesta serà la dotzena que hi haurà al Vendrell, després de les del PSC, Junts pel Vendrell, PP, Podem, la coalició entre ERC i Som Poble, Primàries, Som Identitaris, Centrats, Ara, Izquierda en Positivo, i la de Ciutadans, que no s'ha anunciat, però es dona per feta. Queda el dubte de saber si es presentarà algun partit més, com Vox. El límit per inscriure les candidatures per a les municipals és el 17 d'abril.