Juan Carrasco, de Somi el Vendrell.

Somi presenta el seu programa electoral sota el lema 'Per un Vendrell més net i segur'

Els ex de PxC tornen a posar el focus en la immigració

Diferent nom però mateix ideari polític. Som Identitaris (Somi), el partit impulsat per antics membres de la desapareguda Plataforma per Catalunya (PxC), ha presentat el seu programa electoral, que torna a posar el focus en la immigració. Sota el lema 'Per un Vendrell més net i segur', la formació que encapçala Juan Carrasco es presenta com el principal baluard per defensar «els interessos morals i materials dels treballadors, principals perjudicats per l’actual política d'immigració», segons apunten.

En aquest sentit, fan referència de nou al «fals 'bonisme' de l’esquerra suïcida» com a responsable de la situació en què es troben els treballadors, «perquè incentiva el benefici del gran capital i dels mercats financers, provocant la caiguda del valor de la mà d'obra, mitjançant l’admissió d'immigrants il·legals que realitzen determinats treballs a meitat de preu que els autòctons, posant així en greu perill els drets socials adquirits pels treballadors, els sous a la baixa i l'augment de l'atur», destaquen.

Canviar els barems per les ajudes socials

Per això, Carrasco inclou al programa el que ha anomenat un «Pla de Rescat Ciutadà», que suposa un reforç de les xarxes municipals d'ajuda social, «però també un augment de les inversions públiques per aconseguir una redistribució més justa». Per Somi el Vendrell, el que cal és «prioritzar les persones i famílies més desafavorides i que queden fora dels barems actuals per optar als ajuts socials».

Entre les propostes electorals del partit també hi ha la d'impulsar una millora de l'Hospital del Vendrell, amb la contractació de més personal, alhora que donen suport a les reclamacions dels professionals de la sanitat del Vendrell per aconseguir «millors instal·lacions i més recursos humans i materials». Somi es compromet a exigir «un màxim de 1.200 pacients adscrits a cada a metge i 1.000 nens per a cada pediatra. Les principals propostes de la candidatura es troben al document 'Programa Electoral SOMI El Vendrell 2019'.

També et pot interessar:


Comentaris