'El Sueldazo' de l'ONCE reparteix 200.000 euros al Vendrell

S'han venut deu cupons de 20.000 euros
Imatge d'arxiu de la Rambla del Vendrell. | BP Diari

 

L'ONCE ha deixat un total de 200.000 euros al Vendrell al sorteig del 'Sueldazo' de cap de setmana, d'aquest passat dissabte 5 d'octubre. Ha estat Miguel Padilla Monreal l'agent venedor dels jocs responsables de l'organització qui ha portat la sort al Vendrell, al seu punt de venda de la Rambla. Padilla, qui pateix una discapacitat, com tots els venedors de l'ONCE, ha venut deu cupons premiats amb 20.000 euros cadascun d'ells. En total, 200.000 euros que s'han repartit a la capital del Baix Penedès.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El Vendrell forma part de la direcció de l'ONCE a Tarragona, que presta servei a més de 800 afiliats i compta amb prop de 170 agents venedors dels productes de joc de l'organització. Aquest 2019, l'ONCE ha repartit 63 milions d'euros en premis a tot Catalunya, a través dels cupons que es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda, els clients també poden triar el nombre que més els agradi.

"Calafellencs, a votar!" "❗🚗 COMPARTIU: Busquen un cotxe que va atropellar 2 joves a Cunit i va fugir"