GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU√ć i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not√≠cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'organització de la Farrastoltes es veu obligada a ajornar la festa fins la setmana que ve

No han arribat a un acord a temps amb l'Ajuntament
La festa se celebrarà al Club d'Esports Vendrell el divendres dia 28 | facebook

 

La Festa de Carnaval del Vendrell Farrastoltes, no se celebrar√† aquest divendres, 21 de febrer. Estava previst que se celebr√©s avui a partir de les 23.30 hores al pavell√≥ del Club d'Esports Vendrell, per√≤ l'organitzaci√≥ de l'esdeveniment s'ha vist obligada a ajornar-la fins el divendres vinent, 28 de febrer. Fa cinc anys que celebren la festa sense problema, sigui al pavello √Ängel Guimer√† o al Club d'Esports Vendrell. 

 

Els organitzadors al·leguen que l'Ajuntament del Vendrell els va reclamar un seguit de documentació que van poder aportar, i que els Bombers els reclamaven que la instal·lació on s'havia de celebrar la festa complís amb un sistema contra incendis. Com que el pavelló no el tenia, l'alternativa era tenir un camió cisterna a punt per si hi havia una emergència. L'organització assegura que va aconseguir el camió, però que finalment no han rebut l'autorització necessària per celebrar-la.

 

L'organitzaci√≥ ha confirmat, doncs, que la festa d'avui queda ajornada fins al divendres vinent, 28 de febrer, amb el comprom√≠s de l'Ajuntament del Vendrell. El servei d'autobusos entre el Vendrell i Segur de Calafell que s'havia programat per avui, per√≤, es mantindr√†, ja que molta gent comptava amb aquest despla√ßament. Per a aquelles persones que no puguin assistir a la festa de la setmana que ve per√≤ ja tenien l'entrada, la podran retornar a la Llibreria Mitjans (carrer del Doctor Robert, 28, al Vendrell). D'altra banda, han reobert la venda d'entrades on-line de cara al divendres dia 28.