El Tàg del Vendrell acull la coproducció 'Vaselina'

És una iniciativa dels principals teatres de la demarcació de Tarragona
L'obra 'Vaselina' arriba al Tàg del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

L'escenari del Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acull aquest dissabte 30 de novembre, a les 20.30 hores, l'obra 'Vaselina', una coproducció dels principals teatres de la demarcació de Tarragona que està dirigida per Sergi Belbel. L'obra ha estat uns mesos a la barcelonina sala Villarroel, on ha rebut molt bones crítiques, i recentment ha començat la gira per les diferents poblacions de Catalunya.

 

L'argument de 'Vaselina' transcorre als Estats Units, país que ha bombardejat Mèxic, amb l'ajuda dels seus aliats, amb l'objectiu de destruir totes les plantacions de droga d'aquest país. En aquest panorama, dos nois nord-americans, el Phil i el Charlie, volen revertir el funcionament de la indústria de la droga, i cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis amb la voluntat d'exportar-la després a Mèxic. Una noia, la Wanda, i la mare d'un d'ells, la Mina, s'afegiran en aquesta iniciativa, que es complica quan apareix en escena l'exmarit de la Mina.

 

Torna la Nit de Campions a Calafell

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha tornat a convocar la Nit de Campions, després d'un any d'aturada per les obres de remodelació del pavelló Joan Ortoll i el teatre Joan Colet. L'esdeveniment es farà el 14 de febrer del 2020, i servirà també per inaugurar la renovació d'aquest equipament, després d'un any d'obres de millora. El que ja s'ha obert és el termini per presentar candidatures als premis, cosa que es pot fer fins al pròxim 6 de desembre.

 

Les diferents entitats, clubs i particulars poden presentar un candidat i una candidata a esportistes destacats de Calafell o, si és procedent, un equip que hagi tingut una actuació rellevant en la temporada, com pot ser un ascens de categoria o una primera classificació en lliga o copa. Amb aquests guardons es volen reconèixer valors universals com ara l'esforç, la constància, l'autodisciplina o la superació personal.