GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un accident i un incendi obliguen a tallar durant una hora la C-31, a Calafell

El foc hauria cremat matolls i vegetació pròxima a la via
Tallada la C-31, a Calafell, per la col·lisió entre un autobús i un cotxe | @bombersalcover

 

 

Segons han confirmat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, la carretera C-31, al seu pas pel terme municipal de Calafell s'ha hagut de tallar com a conseqüència d'un accident de trànsit entre un camió i un turisme, a més d'un incendi que hauria cremat al voral de la carretera.

 

La col·lisió hauria tingut lloc al voltant de dos quarts de quatre de la tarda; després de rebre l'avís, dues dotacions de bombers i els serveis d'emergència s'han desplaçat a la zona. En poc més d'una hora s'ha pogut restablir la normalitat a la via, mentre que més enllà dels danys materials, no s'ha hagut de lamentar cap ferit o víctima de l'accident.

 

Per la seva banda, es desconeix si el foc s'hauria produït com a conseqüència de l'accident, si bé ha cremat tan sols uns matolls pròxims a la via i més enllà de l'estona que ha estat tallada la carretera, no ha tingut major incidència.