L'obra de teatre familiar «La gallina dels ous d'or».

El teatre familiar torna al Vendrell amb «La gallina dels ous d'or»

Alumnes del Conservatori de Vila-seca actuen dissabte a l'Auditori Pau Casals

El Vendrell continua amb la programació del Temporada d'aquest primer semestre del 2019 i aquest diumenge 10 de març hi haurà una representació de teatre familiar amb l'obra «La gallina dels ous d'or» al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), a les dotze del migdia. L'obra, que va a càrrec de la companyia Zum Zum Teatre, és un conte clàssic sobre l'avarícia explicat d'una manera força sorprenent i divertida.

Els grangers protagonistes de la història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb els que més ho necessitaven. Però un dia, va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. Segons la mateixa companyia, «La gallina dels ous d’or» és una història que explica que els diners són un 'cuento'. El muntatge ha rebut premis com el FETEN 2017, el Drac d'or 2017 del Jurat Infantil, o el Drac d'or 2017 de les autonomies.

Joves Intèrprets de Vila-seca, a l'Auditori Pau Casals

El cap de setmana cultural també deixarà al Vendrell un concert el dissabte 9 de març a l'Auditori Pau Casals, dins el cicle de Joves Intèrprets. El concert, que es farà a les 20.30 hores, anirà a càrrec d'estudiants del Conservatori de Música de Vila-seca, amb una primera part dedicada als solistes, els grups de cambra i el conjunt de violoncels David Popper, i una segona part amb l'Orquestra Händel, juntament amb el guanyador del concurs intern 'El solista i l'orquestra', que aquest any es dedica al violí.

Interpretaran el 'Concert per a violí en la menor' de Bach i obres dels autors Grieg i Wagner. El Conservatori de Música de Vila-seca, amb més de 40 anys de trajectòria, té una forta i consolidada tradició en l'ensenyament musical, tant individual com col·lectiu, a les comarques tarragonines. Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura, al telèfon 977 66 56 84, a través del portal Ticketea, i al mateix Auditori Pau Casals abans del concert.

També et pot interessar:

Com eren els Carnavals del Vendrell, Calafell i Cunit fa cent anys?.