NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Mònica Green obre el Temporada 2020 del Vendrell.

El soul de Mònica Green enceta la temporada cultural 2020 del Vendrell

Espectacles com el de Quim Masferrer ja han penjat el cartell de 'sold out'

Tret de sortida de la programació cultural del primer semestre del 2020 al Vendrell, amb el concert que oferirà aquest dissabte 1 de febrer la cantant de soul Mònica Green, a les 20.30 hores a l'Auditori Pau Casals. Green, que resideix a Catalunya des de fa 30 anys, presenta el seu espectacle 'Project Soul', amb el qual recopila diversos èxits de la música negra dels anys 60, 70 i 80, centrats en estils com el blues, el soul i el R&B. 

Mònica Green va publicar el seu primer disc com a solista l'any 1988, sota el nom de SoulShoes. Des d'aleshores, la seva activitat musical no ha parat, sempre amb una posada en escena molt espectacular, en la qual la banda que l'acompanya transmet als espectadors tota l'energia del seu directe, esdevenint una de les millors bandes de música negra del país.

 

Bon ritme de venda d'entrades i abonaments

Aquest serà el primer espectacle d'un total de 24 que conformen el Temporada del primer semestre del 2020. La programació es va presentar el passat mes de desembre amb una destacada novetat, la possibilitat de comprar abonaments per diferents espectacles, amb un estalvi segons el nombre. L'aposta ha estat ben rebuda, i des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament remarquen que, abans de començar la programació, ja s'han venut 110 abonaments i més de .1400 entrades

Un dels espectacles que ja ha penjat el cartell de 'no hi ha entrades' és el que farà el popular Quim Masferrer el 29 de març al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) sota el títol de 'Bona gent'. Igualment, una altra funció que està despertant molt d'interès i està venent entrades a molt bon ritme és l'espectacle familiar 'El Monstre de Colors'. Les entrades pels diferents concerts i espectacles es poden comprar al web del Temporada o a la regidoria de Cultura, situada a la Rambla.


Comentaris

envia el comentari