'El temps i els Conway' tanca la temporada de tardor al Vendrell.

'El temps i els Conway' tanca la temporada de tardor al Vendrell

L'obra va a càrrec del Grup de Teatre del Centre de Llorenç

El Vendrell tancarà la temporada de tardor el pròxim dissabte 14 de desembre, a les 20.30 hores, amb l'obra 'El temps i els Conway', que el Grup de Teatre del Centre de Llorenç farà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). Aquesta producció del grup baixpenedesenc situa l'acció l'any 1919, poc temps després que hagi finalitzat la primera Guerra Mundial. La senyora Conway, cap d'una família benestant anglesa de províncies, està plena d'optimisme durant la celebració dels 21 anys d'una de les seves filles.

Tot són projectes i il·lusions per als membres d'una família que viuen un moment d'eufòria econòmica i de grans esperances de cara al futur. Uns projectes i unes il·lusions, però, que es veuran truncades. L'obra està dirigida per Llorenç Rafecas, i interpretada per Rosa Rafecas, Jaume Sonet, Maria Cunillera, Jordi Rafecas, Mar Mitjans, Agnès Rafecas, Sílvia Catà, Georgina Palau, Pau Crous i Josep Maria Figueras.

Les entrades es poden comprar al web del Temporada o a la regidoria de Cultura del Vendrell (la Rambla, 24). Aquesta serà l'última representació d'un total de vint espectacles que es van iniciar a finals del mes de setembre, amb la celebració dels 10 anys del Tàg. La propera programació s'estrenarà al febrer, i es donarà a conèixer el pròxim 16 de desembre. 

Activitats durant el pont de desembre

El Vendrell també ha preparat diverses activitats pel llarg primer cap de setmana del mes de desembre, amb l'objectiu que els ciutadans es quedin al municipi. Sota el lema 'Queda't, viu el pont al Vendrell', la regidoria de Promoció Econòmica ha programat diversos actes que tenen com a epicentre la plaça Nova, els dies 6, 7 i 8 de desembre. Hi haurà monòlegs, actuacions musicals, espectacles infantils i 'food trucks'.  

Els dies 6 i 7 també es comptarà amb diferents personatges que recorreran els carrers més cèntrics, amb l'objectiu d'entretenir els més menuts, en una iniciativa organitzada pel Comerç del Vendrell.


Comentaris