Torna el MusicVeu, el festival de música solidari del Penedès

La 6a edició del certamen ofereix una desena d'actuacions entre l'octubre del 2019 i l'abril del 2020
Les Sommeliers actuen al 6è MusicVeu del Penedès. | MusicVeu

 

El Penedès tornarà a gaudir a partir d’aquest mes d’octubre del MusicVeu, un dels festivals de música més singulars del territori, que ja s’ha consolidat després de les seves cinc primeres edicions. Sempre amb la voluntat de promoure la cultura musical en directe, el MusicVeu és un festival únic, que aposta per promocionar tant artistes emergents com conjunts i cantautors reconeguts.

Organitzat per la Fundació Pinnae, el certamen compta amb un vessant solidari, col·laborant amb entitats socials del territori. Aquest any, l’entitat benèfica del festival és Ampert, que treballa per millorar la qualitat de vida del malalt oncològic oferint un ampli servei de transport i acompanyament. De la mateixa manera, MusicVeu també col·laborarà aquest any amb la Marató de TV3.

Concert inaugural el diumenge 27 d'octubre

La sisena edició del certamen consta de deu actuacions que es faran a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès entre l’octubre del 2019 i l’abril del 2020. El concert solidari inaugural d’aquesta sisena edició té lloc el diumenge 27 d’octubre, a les 19.00 hores, i anirà a càrrec de la formació de música clàssica Clàssicampert.

A partir d’aquí se succeiran les actuacions de tots els estils i per tots els gustos, amb artistes com els Sommeliers (10 de novembre), ‘Una nit a l’Òpera’ de la companyia Tres Dames (24 de novembre), el Quartet Mèlt (15 de desembre), Annie B & Bazil Meade Quartet (26 de gener), Las Migas (23 de febrer), Andrea Motis Trio (15 de març), Montse Ríos (29 de març) i les Anxovetes (19 d’abril).

Bazil Meade farà un taller de gòspel, una de les novetats d'aquesta edició. | MusicVeu

 

Teatre i un taller de gòspel

La programació també compta amb la representació de l’obra ‘La plaça del Diamant’ de la companyia de teatre Mea Culpa (9 de febrer) i, com a novetat, un taller de gòspel i cant coral a càrrec de Bazil Meade, director de The London Community Gospel Choir, que es farà el 25 de gener. Les entrades pels concerts es poden comprar a la web de MusicVeu o al mateix Fòrum Berger Balaguer, de dijous a dissabte de les 18.00 a les 20.00 hores, i els diumenges i festius de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

"ERC-Som Poble proposa diverses bonificacions per les ordenances del Vendrell" "🔥NIT EN FLAMES: Fins a 10 contenidors cremats en una sola nit al Vendrell i Calafell"