La sisena edició del Trail Vila de l'Arboç es farà el setembre

L'Ajuntament es fa càrrec de la seva organització junt amb el Club Esportiu l'Arboç
Imatge d'arxiu d'una trail al Baix Penedès.   | Toni González

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha informat que la sisena edició del Trail Vila de l'Arboç es farà finalment el pròxim 8 de setembre, després que se suspengués el passat mes de març pel baix nombre de persones inscrites. El consistori ha decidit col·laborar amb el Club Esportiu l'Arboç en l'organització d'aquesta cursa, per tal de «donar continuïtat a una prova esportiva que fa cinc edicions que se celebra a la nostra vila», han apuntat.

 

La Trail del diumenge 8 de setembre tindrà tres modalitats, una cursa curta de tretze quilòmetres amb un desnivell positiu de 230 metres, una de llarga de 27 quilòmetres amb desnivell positiu de 750 metres i una caminada de tretze quilòmetres amb desnivell positiu de 230 metres pels camins i boscos del municipi. Des de l'Ajuntament de l'Arboç han afegit que en el futur es donaran més detalls sobre la cursa.

 

Fase final del torneig Cruyff Court

Per altra banda, aquest passat diumenge 2 de juny es va jugar la fase final del torneig Cruyff Court al parc del Xipreret d'Igualada, amb la participació de l'equip femení de l'escola Àngel Guimerà del Vendrell. L'equip va arribar als quarts de final, després de superar la fase de grups amb una victòria, un empat i una derrota. En l'encreuament de quarts de final, les vendrellenques no va poder superar l'equip de Barcelona. 

 

Tot i no haver passat dels quarts de final, les integrants de l'equip de l'escola Àngel Guimerà van poder gaudir d'un gran dia i demostrar el seu bon treball. A més a més, una de les seves jugadores, Aitana Pérez, va ser seleccionada com a jugadora de l'equip ideal del torneig.

 

També et pot interessar: